Stort udvalg af grafisk værktøj og design redskaber

Hos os finder du alt det, som gør en grafisk hverdag meget lettere. Vi har de lækreste skæremaskiner, de bedste indbindingsmaskiner og masser af andre produkter i absolut topkvalitet.

Vi har et bredt udvalg af produkter til farvestyring og kvalitetskontrol, ligesom vi også tilbyder nogle af markedets bedste løsninger fontstyring og digital asset management (DAM).

tilbyder også et bredt udvalg af produkter til design-processen - lige fra næsten enhver tænktelig blok og papirtype til skriveredskaber, præsentationsprodukter, kontor-, tegne- og kunstnerartikler. Fællesnævneren for hele sortimentet er ypperlig kvalitet og innovation.

Vi handler med alle virksomheder, institutioner, forhandlere og private gennem vores butik, telefonsalg og webshop.

Vores sortiment indeholder det meste – lige fra papir, til kunstnerartiker, billeder, bøger, Pantone og maskiner, men savner du alligevel noget, er vi specialister i at fremskaffe næsten hvad som helst.

Ønsker du at bestille, er du i tvivl om noget, eller søger du blot råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os – enten via e-mail på info@creas.com - eller på telefon 70 25 55 55.

Relaterede sider og produkter