Store Kongensgade 27 , 1264 , Danmark
70255555

Vi søger en butiksansvarlig til vores webshop.

– Har du helt styr på, hvordan man driver en butik?

– Kan du finde ud af at kommunikere helt rigtigt til kunderne?

– Og har du lyst til at tage vores webshop til nye højder?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi søger nemlig en ny kollega til vores afdeling i Nordjylland, der kan og vil netop dette.

Vi forestiller os, at du f.eks. er markedsføringsøkonom, handelsøkonom eller måske har en butiksuddannelse suppleret med en akademiuddannelse i retail eller lignende. Vigtigst er, at du forstår dig på, hvordan man kører en butik og har sans for kommunikation.

Det er en klar fordel, hvis du allerede har erfaring inden for retail og/eller websalg – Men er du den helt rette, så er dette ikke et krav. 

Du bliver den ene tredjedel af vores kommunikationsafdeling. Vi lægger vægt på, at du er nede på jorden, din personlighed passer ind og at du har forståelse for Viking’s værdier.

Dine to kommende kolleger har helt styr på det grafiske og programmeringen, så det behøver du ikke bekymre dig om. Det er dog meningen, at du inden længe selv skal tilføje og opdatere indhold online, udarbejde e-mail nyhedsbreve og afrapportere statistikker og lignende. Eftersom vi er et lille team, kan du forvente, at du kommer hele vejen rundt om opgaverne i forbindelse med drift af webshop og tilhørende nyhedsbreve – lige fra almindeligt rugbrødsarbejde til overordnet udvikling af strategi, indhold og form.

Stillingen er som udgangspunkt fuld tid. Om muligt vil vi gerne ansætte pr 1. marts 2018, men vi venter gerne på den rette kandidat – dog skal du være opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne, efterhånden som vi får dem ind.

Er du stadig interesseret, så send din ansøgning sammen med dit CV til Ole Thomsen (ot@viking1914.com) – vil du tages rigtig seriøst, så fortæl os desuden på få linjer, hvilke to punkter du vil starte med at arbejde med på vores webshop.

Vær opmærksom på at ansøgninger kun modtages digitalt og at vi frabeder os personligt fremmøde. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Ole Thomsen (også kun via e-mail).

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi hjælper dig med at udfolde din kreativitet, gøre dig mere effektiv, opgradere dine budskaber, styre din kvalitet og profilere dit brand. 

Vi bringer dig fremad, uanset om du maler eller tegner, sidder ved skrivebordet, sælger varer eller budskaber, arbejder med grafisk produktion eller bare har sans for design og kvalitet.

Vi er ærlige, vi er generøse med rådgivning og personlig service, vi er uformelle og vi ånder og lever for vores enestående og overraskende sortiment af egenudviklede og håndplukkede produkter. 

Vi har troet på kvalitet, innovation og mod siden 1914.
Velkommen til Viking.

--

Viking 1914 A/S ejes og ledes af Jens V. M. Thomsen, har rødder tilbage til 1914, beskæftiger ca. 25 personer og har to afdelinger. 

I hjertet af København findes flagskibsbutikken, kundeservice og lager; nord for Dronninglund findes kommunikation, udvikling, kørende salg, eksport, forædling, lager og administration.

Viking hjælper mennesker med at udfolde deres kreativitet, gøre dem mere effektive, opgradere deres budskaber, styre deres kvalitet og profilere deres brands. 

Det sker gennem et nøje udvalgt sortiment af egenudviklede og eksterne produkter indenfor f.eks. papirvarer, skriveredskaber, kontor-, tegne-, og kunstnerartikler, grafiske materialer og lign.

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

Store Kongensgade 27
DK-1264 København K

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 10.00 - 17.30
Fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os