Dorfgade 2 , 9330 , Danmark
70255555

Viking Custom

Sæt dit navn eller logo på vores produkter, og vis, at du har øje for kvalitet og god stil. Vi producerer i forvejen vores egne produkter, derfor kan vi nemt tilpasse efter dine ønsker, uden at prisen løber løbsk.

Gå på opdagelse i mulighederne på denne side, eller vælg et specifikt produktområde nedenfor.

---
---

Blyanter

Fundamentet, som Viking er bygget på. Vores blyanter har været indbegrebet af kvalitet og dansk design siden 1914.

Du får fuld kontrol over design, materialer og tilbehør, og vi rådgiver, så du får den bedst mulige blyant.

Produktionen fungerer som for 100 år siden, hjulpet af moderne effektivitet, præcision og digitale hjælpemidler.

Med vores ekspertise og kærlighed til blyanter, får du et gedigent stykke håndværk.

---

Notesbøger og skitsebøger

Det ultimative visitkort eller gave for dig, der gerne vil huskes.

Sæt dit logo på forsiden og efterlad et varigt indtryk hos samarbejdspartnere, gæster og venner med en gave der bliver ved med at give.

Europas dygtigste producenter står bag bøgerne med de fedeste detaljer og den lækreste kvalitet. 

Vi præger, trykker og pakker i vores eget værksted i Nordjylland, så vi sikrer, at du får det bedst mulige resultat.

---

Lædervarer

Hverdagsluksus, der signalerer kvalitet, smag og generøsitet for modtageren. Signalværdien i ægte læder er klar; god smag og kvalitetsbevidsthed. Uanset om det er et lille etui eller et ringbind til de vigtigste konktrakter og aftaler.

Viking-lædervarer kommer i fire lædertyper, hver med unikke kvaliteter, der kan bære dét, du ønsker at kommunikere. Mulighederne med læder er mange; præg, gravering, indvendige eller udvendige syninger.

---

Skriveartikler

Fra vores eget sortiment og fra nogle af de spændende brands vi samarbejder med har vi et bredt udvalg af kuglepenne og stiftblyanter – lige fra ikoniske kvalitetspenne, over de miljøbevidste og til de budgetvenlige.

Schweiziske designikoner, tysk håndværk eller amerikansk ingeniørkunst; vi har pennen til dig. Få gravering eller tryk fra blot én enkelt pen til flere tusinde, uanset om de er udført i træ, stål eller genbrugspap.

---

Blokke

Forlæng dit budskabs levetid med din egen Viking-blok; 1. klasses skrive- og kunstnerblokke med papir fra de bedste fabrikker. Forstærk oplevelsen og forlæng mindet om dit møde, din konference eller udstilling.

Blokke til ethvert analogt formål; noter, skitser, tegninger eller regulære kunstværker. Vælg blandt andet mellem kraftigt tegnepapir, fyldigt akvarelpapir eller alkoholbestandigt papir til markerarbejde.

---

Tilbehør til tegning og skrivning

Skab din egen mikrokollektion af lækkert tilbehør til tegning og skrivning, der elegant supplerer både blyanter og notesboger med dit logo. 

Vi har flere varianter klar til hurtig levering i små mængder – større mængder kan du fås præcis som du ønsker. Solide og miljøvenlige materialer, bl.a. bøgetræ, der føles lækkert i hånden.

---

Farvelægning

Farvestrålende værktøjer der indbyder til kreativ udfoldelse uanset alder og kunstnerisk niveau. Farveblyanter, farvekridt og penseltusser i gedign kvalitet, oplagt til de kreative og legesyge.

Dansk design i skøn forening med ypperste schweiziske kvalitet. Vælg blandt farveblyanter og -kridt i kunstnerkvalitet eller alsidige og børnevenlige tusser, kridt og blyanter fra både Viking og Caran d'Ache.

---

Opbevaring og arkivering

Skræddersyet opbevaring og arkivering, som du ikke har lyst til at gemme væk. Opbevar dine dokumenter, skitser og projektmaterialer med stilrene løsninger i enten genbrugskarton eller indbundet buckram. 

Både Viking Solid og Atlas har lækre ydre, der både er slidstærke og som ikke skæmmer på reolen. Vi kan levere standardformater hurtigt og i små mængder, men vi kan også producere i dine helt egne formater.

---

Indbinding og præsentation

Elegant og hurtig præsentation og indbinding af dine dokumenter. Førsteklasses bogbinderhåndværk i bl.a. fineste buckram-lærred. Alle varianter er yderst slidstærke og løfter dine dokumenter til nye højder.

En skræddersyet fysisk præsentation er et effektivt redskab til at blive bemærket, husket og foretrukket, og er oplagt til rapporter, kontrakter, bøger, kurser, menukort og mere, hvor finish og førstehåndsindtryk er vigtigt. 

---

Eksklusive skriveartikler

En unik gave der viser, at du sætter pris på dine bedste samarbejdspartnere eller medarbejdere. Sæt dit logo eller navn på luksuspenne i eksklusive materialer, såsom træ, aluminimum og stål, alle med luksuriøs finish.

Navn og logo laser- eller diamantgraveres i en finish der matcher kvaliteten fra blot én pen. Meget mere end en hverdagspen; smukt håndværk fra tre af verdens dygtigste producenter.

---

Eksklusive kort og kuverter

Skriv, hvis du mener det! Lad dine egne kort eller brevpapir slå tonen an for dig og din virksomhed. 

Skab varige relationer med tradition, gamle dyder og lækkert papir. 

Skræddersy din egen serie af kort eller brevpapir til din virksomhed med papir fra danske Viking eller den kongelige belgiske papirmølle Crown Mill. Vælg mellem klassisk belgisk håndværk eller moderne dansk design.

Brug for hjælp?
Ring til os på telefon

70 25 55 55

Eller send os en mail på info@viking1914.com

os fra Viking 1914 er klar til at hjælpe dig

Til dig der gerne vil blive hjemme, indfører vi gratis fragt på almindelige pakker ved køb for minimum 500,-

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

OBS. Vi har ikke længere en fysisk butik.

Derfor henviser vi til Tutein & Koch i Farvergade 8, 1463 København K, hvor du finder en stor del af det sortiment vi havde i vores fysiske butik

Du kan naturligvis stadig  bestille hos os online eller via mail og telefon.Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os