Dorfgade 2 , 9330 , Danmark
70255555

Sharpie

Markere til alverdens formål

Det amerikanske firma har med deres markere slået deres navn fast over hele verden. Deres produktsortiment spænder bredt, og Sharpies sælges i flere størrelser fra Ultra-fin til brede markere. 

Designet på de nuværende Sharpies ser præcis ud som de gjorde i 1969, da konceptet stadig var nyt. Til trods for dette er der sket en stigende udvikling på især deres produkter som er rettet mod byggebranchen, det moderne kontor, mødre og i disse dage også teenagere. 

Læs mere om Sharpie her.

Sharpie logo

Se alle produkterne fra Sharpie her

Fødslen af et magisk skriveværktøj

fra autografer til customizing

Der er sket en masse med Sharpie markerne siden den spæde start, og i 1980'erne begyndte berømtheder og sportsstjerner at bruge Sharpie markere til at signere autografer med. Derved blev Sharpie pludselig noget magisk, og noget som alle ville eje.

I dag bruges Sharpies af folk verden over til bl.a. dekorering og customizing af alt fra biler og hovedtelefoner til sko og meget andet, og med muligheden for at vælge mellem forskellige farver alt efter type af marker er der noget for enhver smag. 

Mere end bare markere

Den første Sharpie marker, Sharpie Fine Point black marker, kunne skrive på alle typer af overflader fra glas, træ og sten til plastik, metal og selvfølgelig papir. Og sådan er det stadig med Sharpie sortimentet. Der er ingen grænser for, hvor du kan anvende din Sharpie marker. 

I dag er Sharpie ikke blot et firma der sælger markere, men de har formået at udvikle et brand, hvis fornemmeste opgave er at lade dig udtrykke din personlighed gennem kreativitet.

Historien om Sharpie og George W. Bush

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at den tidligere Præsident George W. Bushs fortrukne skriveredskab ikke var en særlig kuglepen eller fyldepen, men derimod en sort Sharpie marker. 

Ifølge en insider kilde i Det Hvide Hus, ville Bush brokke sig, hvis han fik stukket et andet skriveredskab i hånden end en Sharpie Pen, og spørge "Hvor er min Sharpie?". Han havde tilmed sin signatur og Det Hvide Hus printet på siden af sin Sharpie marker. 

Som en anden kilde i Det Hvide Hus har fortalt, så var Præsidentens gave til alle nyansatte en signeret golfbold og baseball, slipsenål, et sæt manchetknapper og sættet med Præsidentens fortrunkne Sharpie markere.

Brug for hjælp?
Ring til os på telefon

70 25 55 55

Eller send os en mail på info@viking1914.com

os fra Viking 1914 er klar til at hjælpe dig

Til dig der gerne vil blive hjemme, indfører vi gratis fragt på almindelige pakker ved køb for minimum 500,-

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

OBS. Vi har ikke længere en fysisk butik.

Derfor henviser vi til Tutein & Koch i Farvergade 8, 1463 København K, hvor du finder en stor del af det sortiment vi havde i vores fysiske butik

Du kan naturligvis stadig  bestille hos os online eller via mail og telefon.Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os