Dorfgade 2 , 9330 , Danmark
70255555

Crown Mill

Eksklusive papirlinjer fra belgien

Belgiske Pelletier & Co. står bag det verdensberømte Crown Mill sortiment af kuverter, kort og papirvarer. Udvalget indeholder både moderne og klassiske produktlinjer i et enormt udvalg af farver, kvaliteter og formater. 

Crown Mill er især kendt for deres spidsklap-kuverter, som kan leveres med og uden for i mange forskellige størrelser og farver. I sortimentet findes både standardvarer og mange spændende specialiteter – f.eks. bøttepapir, lærredspræget papir og bomuldspapir såvel som serier trykt i forskellige farver.

Læs mere her.

Copic logo

Vellum - Kulørt papir

Laid - Antikstribet papir

Deckled Edges - Papir med bøttekant

Cotton - Bomuldspapir

Brut - genbrugspapir

Toilé - Lærredspræget papir

Papir med flere hundrede års historie

Firmaet blev formelt grundlagt i 1870 af Frédéric Pelletier, men har rødder tilbage til 1478, hvor kejser Maximillian gav La Hulpe klostret i det nuværende Belgien tilladelse til opførelse af en vandmølle. 

På ordre af Kong Karl den 2. bliver vandmøllen senere til kongelig papirmølle og papiret herfra bliver kendt som Original Crown Mill.

På trods af den fornemme historie, den fremragende kvalitet og produktion i Belgien er priserne på Crown Mill yderst konkurrencedygtige, fordi vi handler direkte udenom grossister. I direkte sammenligningen ligger Crown Mill ofte under konkurrerende produkter af lavere kvalitet. 

Få dit papir, præcist som du ønsker

Crown Mill er et lille og fleksibelt firma som lever og ånder for kunderne. Derfor er der masser af muligheder for kundespecifik produktion. Minimumsmængderne starter typisk fra kun 500 enheder og leveringstiden er almindeligvis 14 dage. Skal det gå stærkt, kan vi også mod merpris tilbyde ekspreslevering med kurér på få dage.

Til storforbrugere, trykkerier og forhandlere kan vi tilbyde attraktive mængderabatter.Vi kan levere mindre ordrer dag til dag fra eget lager, større ordrer kommer på få dage direkte fra fabrikken i Bruxelles. 

Kontakt os og hør mere om mulighederne. Ring på 70 25 55 55 eller send en mail til info@viking1914.com.

Mulighederne er utallige med Crown Mill

vælg selv farve, foring, størrelse, tryk osv.

Særligt papir

Crown Mill lagerfører et kolossalt udvalg af kvaliteter og farver på fabrikken i Bruxelles. Det er derfor sjældent at kunderne savner noget i sortimentet, men har du særlige ønsker, påtager firmaet sig gerne at producere kuverter eller kort i andre papirkvaliteter – f.eks. i genbrugspapir, ubleget kraftpapir og lign. Minimumsmængderne afhænger af, hvad der skal købes hjem fra producenterne. Kontakt os og hør mere.

Særlige formater

Vi tilbyder Crown Mills ark, kort og kuverter i et bredt udvalg af gængse formater. Derudover har firmaet værktøjer til at producere mange andre specielle formater, så kontakt os gerne, hvis der er noget du savner. 

Nogle kuvertstørrelser kan også fremstilles som rent håndarbejde.

Særligt tryk eller præg

Ønsker du tryk på dine Crown Mill produkter henviser vi gerne til gode samarbejdspartnere, der kan hjælpe med forskellige trykteknikker som f.eks. ophøjet relieftryk, bogtryk med blysats, offsettryk, digitalprint osv. 

Ønsker du præg eller tryk på de mindste kuverter, kan det være en fordel at udføre dette fra plano-ark før kuverten samles. 

Minimumsmængde er kun 500st. Kontakt os for et uforpligtende forslag.

Individuelt silkefor

Forede kuverter er et af Crown Mills specialer og som følge af den meget fleksible produktion, er der stort set ingen begrænsninger på, hvordan papir og silkefor kan kombineres. 

Køber du 500st koster det endda ikke ekstra. En anden mulighed er silkefor med individuelt tryk som dog kræver minimumsmængder på 2000st. 

Vi danskere er ofte tilbageholdende med at bruge alt for spraglede farver, men husk at en klassisk hvid kuvert også kan overraske og begejstre modtageren, hvis den f.eks. er monteret med silkefor i en spændende farve. 

Forede kuverter opfattes af de fleste som meget raffinerede og giver derfor stor opmærksomhed.

Brug for hjælp?
Ring til os på telefon

70 25 55 55

Eller send os en mail på info@viking1914.com

os fra Viking 1914 er klar til at hjælpe dig

Til dig der gerne vil blive hjemme, indfører vi gratis fragt på almindelige pakker ved køb for minimum 500,-

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

OBS. Vi har ikke længere en fysisk butik.

Derfor henviser vi til Tutein & Koch i Farvergade 8, 1463 København K, hvor du finder en stor del af det sortiment vi havde i vores fysiske butik

Du kan naturligvis stadig  bestille hos os online eller via mail og telefon.Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os