Dorfgade 2 , 9330 , Danmark
70255555

Semikolon

FARVESTRÅLENDE NOTESBØGER, ALBUMMER, MAPPER OG OPBEVARING.

Sortimentet fra Semikolon så allerede dagens lys i 1988, hvor der var fokus på kvalitet og tidsløst design.
Siden dengang tæller det farvestrålende sortiment notesbøger, albummer og diverse opbevaringsløsninger til hjem og kontor. 

Semikolon er kendt for deres farverige produkter med den karakteristiske hvide kant, som både er elegant og smart. Som noget nyt kan du finde Cutting Edge serien, som er produkter i to lækre farvekombinationer. De leverer et sortiment i højeste kvalitet med holdbare materialer og et bredt udvalg til ethvert behov. Du kan læse mere om Semikolon her

Se udvalget fra Semikolon her

---
---
---

Opbevaring & tilbehør

Semikolon er kendt og elsket for deres opbevaringsløsninger, både æsker og skrivebordstilbehør. Pift dit kontor, stue eller børneværelser op med de farverige æsker eller hold orden i dit hjem på en smart måde.

 Alle produkterne er selvfølgelig i god kvalitet, og flere af dem findes både i Cutting Edge serien og Heritage Line serien, så der er noget for enhver smag.  

Historien bag Semikolon

Klassisk og elegant gennem 25 år.

produkter med personlighed

Semikolon er et unikt tysk brand som blev grundlagt af Gunther Dezlhofer i 1988. Hans arbejde med salg af papirvarer gjorde, at han dagligt havde med disse varegrupper at gøre. Han indså efterhånden hvor kedelige og farveløse de var, og mente de manglede personlighed, og at alle produkter så ens ud. 

Derfor besluttede han sig for at skabe sin egen produktserie af fotoalbums og kontorartikler. Han ville bruge farver der skilte sig ud, og som man blev glad af at kigge på. 

Da formanden for virksomheden Pierre Belvedere så kollektionen fra Semikolon, blev han så betaget af den, at han i 2005 valgte at indgå et samarbejde med Gunther. Det blev startskuddet til Semikolons stigende popularitet.

semikolon finder sit rette ståsted

I 2009 døde Gunther Dezlhofer pludseligt af et hjertestop, og Semikolon skulle nu for alvor finde sit rette ståsted. 

I 2014 overtog familievirksomheden Leuchtturm1917 Semikolon, og med deres erfaring indenfor salg af notesbøger og tilbehør, er Semikolon garanteret forsat at være populær.

 Den grundlæggende idé med Semikolon er at skabe papirvarer i et rent og moderne design, hvor de forskellige produkter kan kombineres på kryds og tværs. Semikolon er i dag over 25 år, og som tiden er gået, er farverne blevet ændret så de passer til tidens trend og tendenser. Mange af produkterne stammer fra semikolons grundlæggelse, som selv i dag er en sand klassiker. 

Hvorfor vælge Semikolon?

– lækre detaljer, gode materialer og glade farver!

Masser af lækre detaljer

De mange produkter fra Semikolon byder hver især på detaljer som gør dem unikke og lækre at arbejde med. Lige fra notesbøger med trådbinding og lærredsomslag til fotoalbums med holdbare ringe og elegant sort fotopapir. Semikolon har ikke sparet på noget.

fantastisk udvalg i glade farver

Kontoratikler, notesbøger og fotoalbums ses ofte med kedelige sorte, brune eller grå omslag, men hos Semikolon finder du smukke og farverige produkter, som helt sikkert vil vække opsigt i ethvert hjem. Uanset hvad din smag og ynglingsfarve er, vil du finde et bredt og farverigt udvalg hos Semikolon. 

Hvad er forskellen på modellerne?

er du til de klassiske ensfarvede eller de smarte to-farvede?

semikolons varemærke - heritage line

Den nye Heritage Line serie er med deres nye farver, nydesignet emballage og en række af innovative detaljer endnu et kapotel i Semikolons succeshistorie. 

Semikolons papirvarer findes i 8 nye forskellige farver og har sin oprindelse 25 år tilbage. Designet med de mange farver og den karakteristiske hvide kant er Semikolons varemærke, og alle produkterne er produceret i et tidsløst og klassisk design. 

Produkterne er lavet af materialer der er hårdføre og i høj kvalitet. Derudover er de nemme at holde, og så kommer man ikke udenom de mange smarte funktioner hver enkelt produkt har.  

cutting edGe serien - det nye barn i klassen

Den nye Cutting Edge kollektion markere en milepæl for Semikolon. Serien præsenterer en række udsøgte papirvarer af høj kvalitet i lækre farve kombinationer der er valgt med omhu. 

Deres unikke design og håndværk sætter nye standarder. Cutting Edge kollektionen er en unik og klassisk serie af moderne og avantgarde elementer, der tilsammen giver det smukke design, som er inspireret af "det gyldne snit". Produkterne er lavet af udsøgte og holdbare materialer, som lyser op uanset hvor du bruger dem. 

Brug for hjælp?
Ring til os på telefon

70 25 55 55

Eller send os en mail på info@viking1914.com

os fra Viking 1914 er klar til at hjælpe dig

Til dig der gerne vil blive hjemme, indfører vi gratis fragt på almindelige pakker ved køb for minimum 500,-

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

OBS. Vi har ikke længere en fysisk butik.

Derfor henviser vi til Tutein & Koch i Farvergade 8, 1463 København K, hvor du finder en stor del af det sortiment vi havde i vores fysiske butik

Du kan naturligvis stadig  bestille hos os online eller via mail og telefon.Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os