Store Kongensgade 27 , 1264 , Danmark
70255555

Caran d'Ache

Schweizisk kvalitet og innovation i 100 år.

Tegne- og kunstnerartiklerne fra Caran d'Ache har længe haft en førende position og betegnes af mange som værende både eksklusive, drøje i brug og have en rigtig god kvalitet.

Selvom prisen ligger i den høje ende, kompenseres det for de unikke egenskaber som aller produkterne har i Caran d'Ache's sortiment. Har du først oplevet kvaliteten fra Caran d'Ache, er det svært at vænne sig til noget andet.

Læs mere om Caran d'Ache og fordelene her.

Caran d'Ache logo

Se alle produkterne fra Caran d'Ache her

Spørg bare mig om Caran d'Ache!

Har du spørgsmål til Caran d'Ache eller produkterne, er du velkommen til at tage fat i mig eller en af mine kolleger. Send mig en mail eller ring til os.

Lis Flyvholm

Lis Flyvholm

Telefon: 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Mængderabat på Caran d'Ache

BLAND DIG TIL RABAT MED MIX I MÆRKET

Når du handler Caran d'Ache kunstner- og skriveartikler hos Viking har du altid muligheden for at gøre brug af vores fordelagtige og helt unikke mængderabat.
 

Du skal ikke købe mange af ét produkt for at opnå rabat - tvætimod.
Vi giver dig muligheden for at blande. Vi har delt hele sortimentet fra Caran d'Ache ind i fire grupper.

Bland det rette antal i en gruppe og opnå mængderabat. Så længe du sørger for, at det samlede antal er nok, får du automatisk rabatten.

Du kan se den specifikke rabat på produktet ved at klikke på produktlinjen - og du kan se grupperne og de overordnede satser herunder.  

skriveartikler

  3 stk. = 10% rabat
  6 stk. = 15% rabat
12 stk. = 20% rabat
24 stk. = 25% rabat

Blyantspidser i støbejern
Caran d'Ache refills
Fix pencil mineholder
Metalcollection
Standard kuglepen

eksklusive serier

  3 stk. = 10% rabat
  6 stk. = 15% rabat
12 stk. = 20% rabat
24 stk. = 25% rabat

Varius
Léman
RNX.316
Ecridor
Exceptional pieces

Caran d'Ache

Schweizisk kvalitet og innovation i 100 år.

Caran d'Ache har et imponerende sortiment af tegne- og kunstnerartikler - her finder du alt lige fra farveblyanter og kuglepenne til kunstnerpasteller, grafit og akvarelfarveblyanter.

Se hele Caran d'Ache sortimentet her

Udvikling og produktion

– sortimentet fra caran d'ache laves på egne fabrikker.

Caran d'Ache farveblyanter

Elsket af mange

Igennem knapt et århundrede har Caran d'Ache lanceret mange nye produkter, som i næsten alle tilfælde har sat nye standarder på markedet. Blandt kreative, kunstnere, designere, arkitekter og mange andre nyder Caran d'Ache en enestående position. 

Caran d'Ache farvekridt

miljøvenlige produkter

Længe før det blev moderne, har Caran d'Ache også været meget miljøvenlige. Produkterne indeholder ingen unødvenlige eller giftige tilsætningsstoffer og råvarerne kommer fra ansvarlige og professionelle leverandører. Det meste træ er FSC-certificeret. 

Caran d'Ache display fra butik

alt produceres "in-house"

Ligesom med Schmincke produceres alt "in-house" - intet bliver f.eks. lagt ud til fjernøstlige producenter. Hele sortimentet - lige fra hobbyprodukter til de dyreste skriveredskaber udvikles, produceres og markedsføres fra én fabrik i Thônex i udkanten af Genève. 

Kvalitet og holdbarhed

– som ingen andre.

Caran d'Ache fabrik i Schweiz

unikt sortiment

Tegne- og kunstnerartiklerne fra Caran d'Ache betegnes af mange som "dyre", og umiddelbart koster de almindeligvis også mere end konkurrenterne. Merprisen kompenseres imidlertid så rigeligt af det faktum, at alle Caran d'Ache  produkterne er designet til at være meget drøje i brug. 

Pigmenteringen, elasticitet og konsistens er nøje udviklet til at give mest tegneglæde for færrest mulig penge. I praksis betyder det f.eks. at blyanterne knækker mindre og pasteller dækker bedre. Dette er let at påstå, men heldigvis også let at efterprøve i praksis. Har du først oplevet kvaliteten fra Caran d'Ache, er det svært at vænne sig til noget andet.

Dette gælder også indenfor eksklusive skriveartikler, hvor Caran d'Ache også har opbygget et unikt sortiment af penne i enestående, kunstnerisk og materialemæssig kvalitet. 

Caran d'Ache historie

– schweizisk kvalitet siden 1915.

I lighed med en af vore andre nære leverandører, Schmincke, er Caran d'Ache en familieejet virksomhed med stærke holdninger til kvalitet og ansvarlighed. 

Virksomhed har sine rødder tilbage til 1915 hvor Ecridor blyantfabrikken i Gèneve grundlægges. Denne overtages i 1924 af Arnold Schweitzer, som efter opkalder firmaet efter datidens berømte satiriker og karkaturtegner fransk-russiske Emmanuel Poiré, der brugte netop Caran d'Ache som signatur. Udover selve navnet, er det også Poirés originale signatur som er inspiration til Caran d'Aches kendte og karakteristiske røde logo.

Caran d'Ache er en fransk gengivelse af det russiske ord "karandash" (kарандаш), som betyder blyant. Caran d'Ache er således opkaldt efter det vigtigste skrive- og tegneredskab i verdenshistorien. 

Som en yderligere krølle på historien, er det russiske ord "karandash" afledt af det tyrkiske ord "kara tash" som kan oversættes til "sort sten" og direkte refererer til den grafit som blyanter bl.a. produceres af.

Caran d'Ache kommer godt fra start, og firmaet får nogle år senere patent på den berømte mineholder Fixpencil - et produkt der med visse opdateringer stadig sælges den dag i dag. 

I 1931 opfinder Caran d'Ache markedets første vandopløselige farveblyant Prismalo, som for alvor sætter virksomheden på landkortet. Mere end 80 år senere er Prismalo stadig en del af sortimentet. Hos Creas har vi dog valgt primært at fokusere på efterfølgeren Supracolor, som blandt andet kendere betegnes som helt enestående. 

På baggrund af mange års udvikling lanceres i 1952 det produkt, som for mange i dag er synonymt med Caran d'Ache - nemlig Neocolor pastellerne, som var en helt ny og revolutionerende vokspastel produceres af giftfrie råvarer. Neocolor er løbende blevet opdateret, og selvom mange har forsøgt at kopiere det, er der ingen, som endnu har overgået originalen. Selv prisfølsomme kunder som skoler og børnehaver sværger fortsat til Neocolor pga. de unikke egenskaber og fornuftige "driftsøkonomi". 

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

Store Kongensgade 27
DK-1264 København K

Åbningstider
Mandag - fredag kl. 09.30 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 15.00Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os