Dorfgade 2 , 9330 , Danmark
70255555

Caran d'Ache

schweizisk kvalitet og innovation i 100 år

Tegne, kunstner og skriveartiklerne fra Caran d'Ache har længe haft en førende position og betegnes af mange som værende både eksklusive, drøje i brug og have en rigtig god kvalitet.

Selvom prisen ligger i den høje ende, kompenseres det for de unikke egenskaber som alle produkterne har i Caran d'Ache's sortiment. Har du først oplevet kvaliteten fra Caran d'Ache, er det svært at vænne sig til noget andet.

Se udvalget fra Caran d'Ache her

---
Varius Collection fyldepen fra Caran d'Ache

Skriveartikler

Caran d'Ache er kendt og elsket af mange for deres skriveartikler. Vi har et stort sortiment af både kuglepenne, fyldepenne, stiftblyanter og refiller. Prislejet og farverne spænder bredt, så der er noget for enhver smag. Caran d'Ache har opbygget et fantastisk sortiment, hvor der er lagt fokus på enestående penne hvor materialevalget er i allerhøjeste kvalitet.

Ønsker du et personligt skriveredskab, er det muligt at få dit navn eller logo graveret på vores Metal Collection 849 penne. Brug det som en unik gave eller forkæl dig selv med en navnegravering.  

---
Varius Collection fyldepen fra Caran d'Ache

Eksklusive skriveartikler

Caran d'Ache eksklusive skriveartikler er noget ganske særligt. Hvis du ønsker det aller yppeste indenfor skriveartikler, er det her du skal kigge. Sortimentet er meget bredt og indeholder stiftblyanter, kuglepenne og fyldepenne. Der findes skriveredskaber til hverdagsbrug og så er der dem som er de rene kunstværker. 

Caran d'Ache har skabt en række sofistikerede skriveredskaber i meget høj kvalitet, hvor der er tænkt over enhver detalje og funktionalitet. Og ikke nok med det. Caran d'Ache sørger for, at du får livslang garanti på dine eksklusive skriveartikler. 

---

Tegneartikler

Caran d'Ache tegneartikler er noget ganske særligt, og især deres Fixpencil er kendt og har været det næsten fra start. Caran d'Ache kunstnerblyanter og grafit er til dig der vil have det ultimative. Grafitprodukterne er produceret af udsøgt grafit fra Zimbabwe som har en renhed, blødhed og kontrast som ingen andre. Har du først prøvet denne kvalitet én gang, bliver det svært at vænne sig til noget andet. 

Udvalget af tegneartikler tæller blandt andet grafitstykker, kunstnerblyanter, vandopløselige blyanter, tegnekul, kulblyanter og tørspasteller. 

---

Kunstnerartikler

Caran d'Ache har i mange år slået sig på at levere sublime kunstnerartikler i aller højeste kvalitet. Sortimentet tæller blandt andet farveblyanter, pasteller, oliekridt og markere i Schweizisk topkvalitet. De mange forskellige produkter er drøje i brug, og du har derfor glæde af dem i en lang periode. 

Når du først har prøvet kunstnerartiklerne fra Caran d'Ache vender du altid tilbage.

---

Brug for hjælp?
Ring til os på telefon

70 25 55 55

Eller send os en mail på info@viking1914.com

os fra Viking 1914 er klar til at hjælpe dig

Udvikling og produktion

– sortimentet fra caran d'ache laves på egne fabrikker.

Caran d'Ache farveblyanter

Elsket af mange

Igennem knapt et århundrede har Caran d'Ache lanceret mange nye produkter, som i næsten alle tilfælde har sat nye standarder på markedet. Blandt kreative, kunstnere, designere, arkitekter og mange andre nyder Caran d'Ache en enestående position. 

Caran d'Ache farvekridt

miljøvenlige produkter

Længe før det blev moderne, har Caran d'Ache også været meget miljøvenlige. Produkterne indeholder ingen unødvenlige eller giftige tilsætningsstoffer og råvarerne kommer fra ansvarlige og professionelle leverandører. Det meste træ er FSC-certificeret. 

Caran d'Ache display fra butik

alt produceres "in-house"

Ligesom med Schmincke produceres alt "in-house" - intet bliver f.eks. lagt ud til fjernøstlige producenter. Hele sortimentet - lige fra hobbyprodukter til de dyreste skriveredskaber udvikles, produceres og markedsføres fra én fabrik i Thônex i udkanten af Genève. 

Mængderabat på Caran d'Ache

BLAND DIG TIL RABAT MED MIX I MÆRKET

Når du handler Caran d'Ache kunstner- og skriveartikler hos Viking har du altid muligheden for at gøre brug af vores fordelagtige og helt unikke mængderabat.

Du skal ikke købe mange af ét produkt for at opnå rabat - tvætimod.
Vi giver dig muligheden for at blande. Vi har delt hele sortimentet fra Caran d'Ache ind i fire grupper.

Bland det rette antal i en gruppe og opnå mængderabat. Så længe du sørger for, at det samlede antal er nok, får du automatisk rabatten.

Du kan se den specifikke rabat på produktet ved at klikke på produktlinjen - og du kan se grupperne og de overordnede satser herunder.  

skriveartikler

  3 stk. = 10% rabat
  6 stk. = 15% rabat
12 stk. = 20% rabat
24 stk. = 25% rabat

Blyantspidser i støbejern
Caran d'Ache refills
Fix pencil mineholder
Metalcollection
Standard kuglepen

eksklusive serier

  3 stk. = 10% rabat
  6 stk. = 15% rabat
12 stk. = 20% rabat
24 stk. = 25% rabat

Varius
Léman
RNX.316
Ecridor
Exceptional pieces

Kvalitet og holdbarhed

– som ingen andre.

Caran d'Ache fabrik i Schweiz

unikt sortiment

Tegne- og kunstnerartiklerne fra Caran d'Ache betegnes af mange som "dyre", og umiddelbart koster de almindeligvis også mere end konkurrenterne. Merprisen kompenseres imidlertid så rigeligt af det faktum, at alle Caran d'Ache  produkterne er designet til at være meget drøje i brug. 

Pigmenteringen, elasticitet og konsistens er nøje udviklet til at give mest tegneglæde for færrest mulig penge. I praksis betyder det f.eks. at blyanterne knækker mindre og pasteller dækker bedre. Dette er let at påstå, men heldigvis også let at efterprøve i praksis. Har du først oplevet kvaliteten fra Caran d'Ache, er det svært at vænne sig til noget andet.

Dette gælder også indenfor eksklusive skriveartikler, hvor Caran d'Ache også har opbygget et unikt sortiment af penne i enestående, kunstnerisk og materialemæssig kvalitet. 

Caran d'Ache historie

– schweizisk kvalitet siden 1915.

I lighed med en af vore andre nære leverandører, Schmincke, er Caran d'Ache en familieejet virksomhed med stærke holdninger til kvalitet og ansvarlighed. 

Virksomhed har sine rødder tilbage til 1915 hvor Ecridor blyantfabrikken i Gèneve grundlægges. Denne overtages i 1924 af Arnold Schweitzer, som efter opkalder firmaet efter datidens berømte satiriker og karkaturtegner fransk-russiske Emmanuel Poiré, der brugte netop Caran d'Ache som signatur. Udover selve navnet, er det også Poirés originale signatur som er inspiration til Caran d'Aches kendte og karakteristiske røde logo.

Caran d'Ache er en fransk gengivelse af det russiske ord "karandash" (kарандаш), som betyder blyant. Caran d'Ache er således opkaldt efter det vigtigste skrive- og tegneredskab i verdenshistorien. 

Som en yderligere krølle på historien, er det russiske ord "karandash" afledt af det tyrkiske ord "kara tash" som kan oversættes til "sort sten" og direkte refererer til den grafit som blyanter bl.a. produceres af.

Caran d'Ache kommer godt fra start, og firmaet får nogle år senere patent på den berømte mineholder Fixpencil - et produkt der med visse opdateringer stadig sælges den dag i dag. 

I 1931 opfinder Caran d'Ache markedets første vandopløselige farveblyant Prismalo, som for alvor sætter virksomheden på landkortet. Mere end 80 år senere er Prismalo stadig en del af sortimentet. Hos Creas har vi dog valgt primært at fokusere på efterfølgeren Supracolor, som blandt andet kendere betegnes som helt enestående. 

På baggrund af mange års udvikling lanceres i 1952 det produkt, som for mange i dag er synonymt med Caran d'Ache - nemlig Neocolor pastellerne, som var en helt ny og revolutionerende vokspastel produceres af giftfrie råvarer. Neocolor er løbende blevet opdateret, og selvom mange har forsøgt at kopiere det, er der ingen, som endnu har overgået originalen. Selv prisfølsomme kunder som skoler og børnehaver sværger fortsat til Neocolor pga. de unikke egenskaber og fornuftige "driftsøkonomi". 

Til dig der gerne vil blive hjemme, indfører vi gratis fragt på almindelige pakker ved køb for minimum 500,-

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

OBS. Vi har ikke længere en fysisk butik.

Derfor henviser vi til Tutein & Koch i Farvergade 8, 1463 København K, hvor du finder en stor del af det sortiment vi havde i vores fysiske butik

Du kan naturligvis stadig  bestille hos os online eller via mail og telefon.Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os