Dorfgade 2 , 9330 , Danmark
70255555

Note- og skitsebøger i førsteklasses kvalitet

Det ultimative visitkort eller gave for dig, der gerne vil huskes. Sæt dit logo på forsiden og efterlad et varigt indtryk hos samarbejdspartnere, gæster og venner med en gave der bliver ved med at give. 

Vi præger, trykker og pakker i vores eget værksted i Nordjylland, så vi kan levere hurtigt og uden at slække på kvaliteten.

---
---

Viking Saga skitse- og notesbøger

Med Viking Saga er mulighedere mange. Sæt dit eget præg på bøgerne, og få dem præcis som du ønsker det. Har du en speciel farve en illustration eller et logo du gerne vil brueg, står vi klar til at hjælpe dig.  

Viking Saga er hverken en notesbog eller en skitsebog, men begge dele i en skøb forening. Viking Saga findes i tre udgaver, alle med blank papir. Vælg mellem en 105g med fast ryg og flexcover omslag. En 158g med fast ryg og en Viking Saga med wire-o. 

Kæmpestore blyanter
Kæmpestore blyanter
---

Hardcover notesbøger fra Leuchtturm1917

Premium notesbøger med hårdt omslag og elastik fra tyske Leuchtturm1917. Velegnet til daglig brug eller som eksklusiv gave, til events og profilering.

Fås i formater fra A7 til A4+ i mange farver - alle med 100g syrefrit papir. Mulighed for præg, tryk, navn, banderole, penneholder, gaveæske mv.

Kæmpestore blyanter
Kæmpestore blyanter
---

Softcover notesbøger fra Leuchtturm1917

Premium notesbøger med blødt omslag og elastik fra tyske Leuchtturm1917. Velegnet til daglig brug eller som eksklusiv gave, til events og profilering.

Fås i formater fra A6 til B5 i mange farver - alle med 100g syrefrit papir.  Mulighed for præg, tryk, navn, banderole, penneholder, gaveæske mv.

Kæmpestore blyanter
---

Bløde noteshæfter fra Leuchtturm1917

Premium noteshæfter fra tyske Leuchtturm1917. Hæftet vejer og fylder kun lidt og er derfor velegnet til møder, events og uddannelsesformål. 

Fås i formater fra A6 til A4 i mange farver - alle med 100g syrefrit papir.  Mulighed for præg, tryk, navn, banderole

Kæmpestore blyanter
---

Skitsebøger fra Leuchtturm1917

Premium skitsebøger med hårdt omslag og elastik fra tyske Leuchtturm1917. Velegnet til teknikker som blyant, kul, blæk, tusch og gouache/akvarel

Fås i A6, A5 og A4+ format i et væld af farver - alle med 180g syrefrit sktisepapir. Mulighed for præg eller tryk af logo og navn, tilbehør, fx banderole el. penneholder.

Kæmpestore blyanter
---

Skitsebøger fra Hahnemühle

Klassiske skitsebøger i hårdt omslag fra tyske Hahnemühle, med 140g syrefrit tegnepapir velegnet til f.eks. blyant, kul, blæk og tusch.

Fås i formater fra A6 til A3 med fast ryg eller wire, omslag i sort, blå og rød. Mulighed for præg, tryk, navn, banderole, gaveæske mv.

Kæmpestore blyanter
---

Tilbehør til note- og skitsebøger

Vi er specialister i notes- og skitsebøger og alt hvad der hører til. Udnyt vores lange erfaring med særlige løsninger og utallige muligheder; penneholdere, banderoler, foliering, gavepakning og meget mere.

 Vores produktion er meget fleksibel og vi kan reagere hurtigt, så spørg os gerne, selvom du ikke ser netop det, du er efter, her. 

Brug for hjælp?
Ring til os på telefon

70 25 55 55

Eller send os en mail på info@viking1914.com

os fra Viking 1914 er klar til at hjælpe dig

Til dig der gerne vil blive hjemme, indfører vi gratis fragt på almindelige pakker ved køb for minimum 500,-

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

OBS. Vi har ikke længere en fysisk butik.

Derfor henviser vi til Tutein & Koch i Farvergade 8, 1463 København K, hvor du finder en stor del af det sortiment vi havde i vores fysiske butik

Du kan naturligvis stadig  bestille hos os online eller via mail og telefon.Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os