Store Kongensgade 27 , 1264 , Danmark
70255555

Schmincke

Enestående kunstnerfarver med holdning.

I mere end 130 år har det tyske familiefirma H. Schmincke & Co. produceret kunstnerfarver i en kvalitet der i dén grad holder på kunderne. Viking har tidligere solgt kunstnerfarver fra andre leverandører, men ingen kunne, efter vores opfattelse, matche Schminkes unikke kombination af sublim kvalitet til gode priser.
I dag arbejder vi tæt sammen med Schmincke på kunstnerfarver. 

Schmincke logo

Få 3 for 2 på alle Schmincke produkter
Så er vores populære Schmincke kampagne tilbage - og her giver vi virkelig ved dørene. Køb 3 enheder og få den billigste med, gratis! 
Tilbuddet gælder hele Schmincke's sortiment - uden undtagelser. Du kan blande i produkterne, lige så tosset du vil og vi skal nok holde styr på rabatterne

- uanset, om du køber 3, 30 eller 300 enheder.   
Der er selvfølgelig heller ingen begrænsning på, hvor mange gange du må bruge tilbuddet.  Vi har masser af dejlige Schmincke-produkter på lager og få nye leverancer et par gange om ugen, så du kan bare komme an :)

Se alle produkterne fra Schmincke her

Brug for hjælp?
Ring til os på telefon

70 25 55 55

Eller send os en mail på info@viking1914.com

os fra Viking 1914 er klar til at hjælpe dig

Schmincke kunstnerartikler

– kvalitet der holder på kunderne.

Schmincke kunstnerfarver
kunstnerfarver fra Schmincke

kvalitet gennem mere end 130 år

I mere end 130 år har det tyske familiefirma H. Schmincke & Co. produceret kunstnerfarver i en kvalitet der i dén grad holder på kunderne.
Siden begyndelsen har firmaets motto været "Meliora Cogito", hvilket kan oversættes til "At stræbe efter det bedste". Mange firmaer har lignende fine mottoer, men i Schminckes tilfælde er det ikke bare snak. 

Ligesom hos Caran d'Ache produceres alt på én og samme fabrik - af engagerede medarbejdere under professionelle, ansvarlige og miljøvenlige forhold. Schmincke er gældfrit og overskuddet investeres i løbende udvikling og produktion. Til gengæld bruges der ikke mange ressourcer på markedsføring, hvilket er forklaringen på, at Schmincke ikke er særlig kendt - trods deres høje alder.

unik kvalitet til attraktive priser

Hos Viking har vi tidligere solgt andre mere kendte mærker som f.eks. Winsor & Newton, Daler & Rowney, Golden m.fl., men ingen kunne efter vores opfattelse matche Schminckes unikke kombination af sublim kvalitet og attraktive priser. 

Det tog vi for nogle år siden konsekvensen af, og således arbejder vi i dag tæt og nærmest udelukkende sammen med Schmincke på kunstnerfarver. 

Vi kunne skrive stolpe op og ned om Schmincke, men vi forslår istedet, at du går på opdagelse her på siden -  eller kontakter os for yderligere information, vejledning, prøver og farvekort.

H. Schmincke & Co's historie

– kunsterfarver siden 1881.

Josef Horadam og Herman Schmincke

grundlagt i 1881

Firmaet, som er beliggende i Düsseldorf området i Tyskland, blev grundlagt af Josef Horadam og Herman Schmincke i 1881. De to kemikere kendte hinanden gennem deres hustruer og forretningsplanen var fra starten at forny markedet for oliefarve til kunstnere. 

Schmincke Mussini tube

så potentiale i metaltuben

Hidtil havde de fleste kunstnere været tvunget til at fremstille deres egne farver, hvilket markant begrænsede stabilitet, holdbarhed og "bærbarhed". Metaltuben var opfundet nogle år tidligere, og heri så Schminckes grundlæggere et stort potentiale. 

Mussini

mussini oliemaling

Firmaet kom godt fra start - bl.a. med hjælp fra professor Cesare Mussini på kunstakademiet i Firenze. Han havde skabt en kolossal samling af opskrifter på oliemaling, og disse blev grundlaget for den berømte harpiksoliefarve Mussini, som Schmincke har solgt uafbrudt siden.

Horadam akvarelfarver fra Schmincke

horadam akvarelfarver

Josef Horadam brugte 11 år på at udvikle de enestående akvarelfarver, som kom til at bære hans navn. Horadam akvarel blev lynhurtigt anerkendt som markedets bedste, og satte en markedsstandard, som har holdt lige siden.

pastel og gouache fra Schmincke

pasteller & gouachefarver

Ved århundredeskiftet tog Hermann Schminckes nevø Julius Hesse over, og han lancerede de unikke bløde pasteller og et stort udvalg af gouachefarver - igen legendariske produkter som stadig sælges den dag i dag. 

Primacryl fra Cshmincke

opfindelsen af primaacryl

Schmincke fabrikken blev ødelagt under 2. verdenskrig men kom hurtigt op at stå igen. I 1960'erne introducerede 3. generation, Ernst O. Hesse, de nyopfundne akrylfarver under navnet PRIMAacryl og efterhånden udvikles resten af sortimentet, der kendes i dag. Den fjerde generation blev ledet af Peter Hesse fra 1971 til 1998, hvor han gav stafetten videre til Nils Knappe, som er den første direktør udenfor familien. 

Vi samarbejder udelukkende med Schmincke

Efterkommerne af grundlæggerne ejer imidlertid stadig Schmincke og firmaet ledes fortsat som et familiefirma gennemsyret af grundlæggernes holdninger til kvalitet, innovation, bæredygtig udvikling, stabilitet, ansvarlighed og troværdighed.
Disse holdninger har, sammen med løbende udvikling, skabt en enestående og stærk virksomhed i konstant, moderat vækst.
 

Viking har i mange år samarbejdet med Schmincke, og for nogle år siden tog vi skridtet fuldt ud, og valgte at fokusere alene på Schminckes kunstnerfarver.
Således finder du hos os et stort udvalg, store lagermængder og indgående kendskab til  - efter vores opfattelse - markedets mest interressante mærke. 

Se mere om Schmincke på deres egen hjemmeside:  www.schmincke.de

Til dig der gerne vil blive hjemme, indfører vi gratis fragt på almindelige pakker ved køb for minimum 500,-

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

Store Kongensgade 27
DK-1264 København K

Åbningstider
Mandag - fredag kl. 09.30 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 15.00Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os