Store Kongensgade 27 , 1264 , Danmark
70255555

8 gode grunde til at kigge nærmere på ...

Caran d'Ache skriveredskaber og tegneartikler

Caran d'Ache skrive- og tegneartikler.

Caran d'Ache har længe haft en førende position blandt kreative, kunstnere, designere, arkitekter og andre som godt kan lide professionelle og eksklusive skrive- og tegneredskaber.

Alle produkterne i sortimentet er drøje i brug, pigmenteringen og konsistensen er nøje udvalgt, så du er sikret det bedste produkt overhovedet muligt. Vælger du at investerer i Caran d'Ache, vil du med sikkerhed ikke blive skuffet.

Fixpencil mineholder

FIXPENCIL MINEHOLDER

Mineholderen fra Caran d´Ache er et godt alternativt til en almindelig blyant, og findes i størrelserne med 2 og 3 mm miner.

F ixpencil finder du her

Technograph blyanter

TECHNOGRAPH BLYANTER

Når man får en Technograph blyant i hånden, mærker man straks hvorfor netop denne blyant er utrolig populær. Blyanten har en fin grafitmine af super kvalitet, som giver et minimum af smulder.

T echnograph blyanter finder du her

Pablo farveblyanter

PABLO FARVEBLYANTER

Pablo er en meget dækkende farveblyant som findes i 120 forskellige farver. Minen er voksbaseret og med en særlig konsistent som gør det muligt at arbejde med op til 20 lag.

P ablo farveblyanter findes her

Supracolor akvarel farveblyanter

SUPRACOLOR AKVARELFARVEBLYANTER

Med Supracolor får du et 1.klasses produkt med en lang levetid. Supracolor har en unik og fleksibel konsistens som betyder færre knækkede spidser, mindre spidsning og en længere levetid.

S upracolor findes her

Neocolor 1 pastel

NEOCOLOR I VOKSPASTEL

Neocolor I er en serie af vandbaserede vokspasteller med høj lysægthed som kan anvendes på mange typer af overflader fx. papir, karton, glas, træ. læder, stof mv.

N eocolor 1 finder du her

Neopastel olie pastel

NEOPASTEL OLIEPASTEL

Neopastel har en rigtig god dækkeevne og er velegnet til både papir og forskellige andre materialer som fx. træ, glas og lærred. Der findes mange muligheder med Neopastel.

N eopastel findes lige her

Metal collection kuglepen og stiftblyant

METAL COLLECTION

Metal Collection er en videreudvikling af fixpencil og indeholder både kuglepen og stiftblyant. Metal Collection er stort set uopslidelig og findes i flere forskellige farver.

M etal Collection finder du her

Ecridor Chevron penne

ECRIDOR PENNE

Ecridor Chevron findes i et bredt udvalg af varianter som både lang og kort model. I serien findes både stiftblyanter, kuglepenne, fyldepenne og fixpencil.

E cridor penne serien finder du her

Få svar
Har du spørgsmål omkring Caran d'Ache produkterne? – så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på 70 25 55 55 eller send os en mail, så hjælper vi dig :-)

Relaterede sider

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

Store Kongensgade 27
DK-1264 København K

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 10.00 - 17.30
Fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Se vores åbningstider i julen her

Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Det er på ingen måde tilladt at kopiere indhold fra viking1914.com. Dette gælder både tekster og billeder - helt eller delvist.
Til gengæld hjælper vi gerne med at levere f.eks. produktbilleder eller produktinformation - kontakt os gerne hvis du har brug for noget af dette.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Vi gør også opmærksom på at vores webshop er under konstant op- og udbygning.

Kontakt os gerne, hvis du støder på fejl eller mangler.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os