Store Kongensgade 27 , 1264 , Danmark
70255555

Vil du tage udfordringen op?

– så kan du være heldig at vinde en af vores fede Inktober præmier 😉

Inktober er efterhånden blevet et verdensomspændende fænomen, hvor artister i alle aldre og på alle niveauer bruger oktober måned på at dygtiggøre sig. Og vi er selvfølgelig stor fan af Inktober-konceptet her hos Viking.

Derfor har vi valgt at fejre initiativet med en række gode tilbud, specielle workshops og en konkurrence. I år har hele tre af jer muligheden for at vinde en af vores præmier. 

Helt praktisk går Inktober ud på, at man laver en tegning hver dag i oktober måned. Niveauet bestemmer man selv. Det vigtige er at man får prøvet nogle ting af og får lavet noget.

Vi vil gerne opfordre alle til at tage udfordringen op - uanset om du tegner til hverdag, eller om du bare synes det kunne være sjovt at prøve. Faktisk er vi så vilde med idéen om at udfordre egne evner for at forbedre sig, at vi i år udlover en præmie til/for:

  • Den med den bedste stil (Skills-prisen)
  • Arbejdshesten (som er med i alle 30 dage)
  • Den som bare kaster sig ud i det ("You can do it"-prisen)

Vi finder de heldige vindere den 7 november.

Vi sætter fede præmier på højkant

2st. A4 Daylight Wafer lysbord

To af præmierne i vores Inktober konkurrence er disse fantastiske Daylight Wafer lysborde i A4 størrelse. Præmien har en værdi af 999 kr inkl. moms og har målene 32x23cm. 

Wafer lysborderne er super smarte til dig der arbejder med blandt andet illustrationer, tegning og kalligrafi. Wafer lysbordet har en jævn lysfordeling på hele pladen takket være LED belysningen. Og det smarte er, at du kan justere lysstyrken så den passer til dit arbejde. Lysbordet er nemt at transportere, så der er ingen undskyldning for ikke at tegne når man er på farten.  

Udover det smarte lysbord, så finder vi nogle ekstra præmier, som vi lægger ved når vi udtrækker de heldige vindere i november. 

1st. Stylefile sæt med 24 markere

Stylefile markerne tager din kreativitet til nye højder. Du bliver ikke skuffet over disse markere, både med hensyn til kvalitet, skarphed, brugervenlighed og pris. Stylefile markeren er ideel til dig der arbejder med enhver form for for markerarbejde, uanset dit niveau. 

Du kan være heldig at vinde et sæt med 24 forskellige farver. Sættet har en værdi af 499 kr inkl. moms. Ud over Stylefile sættet vedlægger vi noget lækkert grej til dig der er heldig at vinde denne præmie.

Sådan deltager du

Reglerne er ganske enkle

  1. Lav en tegning (tusch, blæk, marker eller andet).
  2. Del den på Instagram med hashtagget #inktoberviking2017 - husk at gøre din Instagram-profil offentlig.
  3. Del så mange tegninger du har lyst til med #inktoberviking2017 i løbet af oktober for at være med i konkurrencen om vores tre præmier.
  4. Husk også at bruge de officielle inktober hashtags #inktober og #inktober2017.

OBS: Den officielle Inktober udfordring går ud på at lave én tegning om dagen.

Vinderen findes den 7. november og vil blive offentliggjort i vores nyhedsmail og på vores Facebook-side.

Alle kan deltage

For at deltage i vores Inktober-konkurrence er det ikke et krav at du er professionel tegner eller illustrator – men at du har lyst til at tegne er selvfølgelig ret vigtigt. Det handler basalt set om at turde udfordre sig selv og vise det for verden.

I vores konkurrence ser vi altså ikke kun på, hvor dygtig man er til at tegne, men ihærdighed og lysten til at udfordre egne evner tæller også højt - så det er bare at komme i gang.

Du kan læse mere om de officielle Inktober-regler her

 

Events og tilbud i butikken

Vi fejrer Inktober med specielle workshops, tilbud og vores store konkurrence.

I hele oktober måned har vi nogle gode tilbud på blandt andet Stylefile, blokke og blæk. Du vil kunne finde information om disse tilbud her på siden, via vores Facebook-side og vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Tilbuddene gælder i hele oktober måned, både på web og i butikken. Har du spørgsmål til vores kampagner og produkter kan du ringe til os på 70 25 55 55 eller sende en mail på  info@viking1914.com .


Gå ikke glip af vores gode tilbud

Få 3 for 2 på Viking Norma tegneblokke

I hele oktober måned kan du få 3 for 2 på alle vores Viking Norma tegneblokke. Både i 158g og 308g og i alle størrelser. Med en Norma blok får du fremragende tegnepapir med en virkelig god kvalitet. 

Bestil Viking Norma blokke her

Få 3 for 2 på Rohrer & Klingner blæk og tusch

Blæk og tusch fra Rohrer & Klingner er noget ganske særligt. Alle produkter er fremstillet af de bedste produkter, og kan anvendes til utallige ting. Få lige nu 3 for 2 på hele sortimentet. 

Bestil tusch og blæk fra Rohrer og Klingner her

Spar 25% på Stylefile markere

De populære Stylefile markere findes i tre forskellige udgaver, med forskellige spidser. Stylefile findes i over 100 forskellige farver, og er brugt at kunstnere verden over. Lige nu kan du spare 25% på alle Stylefile markere. 

Bestil Stylefile markere her

Desuden vil vi afholde en række workshops med fokus på illustration og tegning med blæk og tusch hver fredag.

Disse workshops vil blive afholdt af ingen ringere end Tue Sprogø, som vil vise sine imponerende teknikker og besvare dine spørgsmål.

Den første workshop afholdes fredag den 22. september fra 13.00 til 17.00. Læs mere her.

Hent inspiration her

Du kan se de mange flotte illustrationer der blev lavet i 2016. Måske kan du finde inspiration til Inktober udfordringen.  

Husk at bruge #inktoberviking2017 hashtagget når du ligger ud på Instagram, så kommer dine tegniner også med som inspiration til andre – og så deltager du i vores store konkurrence :-)

Dansk design kultur siden 1914

Viking 1914 + Creas A/S

Kundeservice

Telefon: +45 70 25 55 55
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Butik

Store Kongensgade 27
DK-1264 København K

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 10.00 - 17.30
Fredag kl. 10.00 - 18.00
Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Administration

Dorfgade 2
DK-9330 Dronninglund
E-mail: info@viking1914.com

Telefon åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.30

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og prisændringer. Varemærker tilhører deres respektive ejere.
Det er ikke tilladt at kopiere indhold – hverken helt eller delvist – fra viking1914.com uden forudgående tilladelse.

Vær opmærksom på at vores webshop er under stadig op- og udbygning. Kontakt os gerne, hvis du finder fejl eller savner informationer.

Viking 1914 + Creas A/S   •   CVR: 17 47 25 85

Kontakt os